Appartement België

Appartement
, totaalrenovatie en verduurzaming
Appartement ,
totaalrenovatie en verduurzaming
Locatie
Kapellen (BE)
Opdrachtgever
Particulier
Start Project
februari, 2019
Opgeleverd
september, 2019
Architect
ÈMCÉ Interior architecture
Fotograaf
Jo Pauwels
Locatie
Kapellen (BE)
Opdrachtgever
Particulier
Start Project
februari, 2019
Opgeleverd
september, 2019
Architect
ÈMCÉ Interior architecture
Fotograaf
Jo Pauwels
Recensie van De heer en mevrouw Hazelzet

Ongeveer 3 jaar geleden liepen wij tegen een mooi groot appartement aan, gelegen op een prachtige locatie. Het enige minpunt was dat het appartement wel heel erg gedateerd was, en er dus veel moest gebeuren om het appartement naar onze wensen aan te passen. Een echte uitdaging !

We hebben contact opgenomen met de heer Herman van der Horst van de firma Oostbeek, met de vraag om met ons naar het appartement te gaan kijken, om samen met ons te inventariseren wat er allemaal zou moeten gebeuren. Wij vroegen hem een raming te maken van de kosten, en een planning van de diverse werkzaamheden, zodat we- bij benadering- wisten welke kosten we konden verwachten en hoe lang de verbouwing zou gaan duren. We waagden de stap, kochten het appartement, en gaven de heer van der Horst opdracht de verbouwing te gaan begeleiden.

Herman van der Horst was regelmatig- samen met ons- aanwezig op de bouwvergaderingen en volgde na afloop met ons de bouw kritisch op, op een efficiënte en prettige manier, altijd met veel oog voor detail. Hij adviseerde ons op velerlei gebied, en hield de technische – en financiële planning nauwlettend in de gaten. Wij voelden ons zeer gesteund! Inmiddels wonen we met veel plezier in ons prachtige appartement...

Andere Projecten

Appartement Wilhelminastraat

Appartement Valerius

Boerderij Amsterdam

The Valley