Appartement Valerius

,
,
Locatie
VALERIUSPLEIN AMSTERDAM
Opdrachtgever
Particulier
Start Project
juli, 2022
Opgeleverd
februari, 2023
Architect
Studio CO
Fotograaf
Volgen
Locatie
VALERIUSPLEIN AMSTERDAM
Opdrachtgever
Particulier
Start Project
juli, 2022
Opgeleverd
februari, 2023
Architect
Studio CO
Fotograaf
Volgen
Recensie van Loek van den Boog

Voor de bouwbegeleiding van de afbouw van ons appartement hebben we op aanbeveling Herman van der Horst van Oostbeek Bouwmanagement + Advies in de arm genomen. De steun van Herman was onontbeerlijk en achteraf kunnen we ons niet meer voorstellen dat zonder hem gedaan te hebben. 
Zijn expertise, ervaring en grote kennis van zaken waren van  onschatbare waarde. Door zijn kennis van de sector en uitstekende netwerk van meerdere, goede partijen wist hij altijd goede alternatieven te bieden waaruit wij konden kiezen. Altijd op zoek naar een oplossing en met goede ideeën. 

Onmisbaar was zijn hulp bij planning en coördinatie van al die verschillende partijen, bij zo’n project altijd een uitdaging. Het gaf ons een gerust gevoel dat niets van tafel viel of aan de aandacht ontsnapte. Dat gold ook voor de kosten, waar Herman hielp overzicht te houden.

Half werk komt in zijn woordenboek niet voor. Dat paste bij het hoge afwerkingsniveau van Valerius, het moest gewoon perfect zijn. Met zijn oog voor detail stelt hij hoge eisen aan leveranciers en aannemers maar door zijn positieve en oplossingsgerichte houding was de onderlinge samenwerking met hen altijd goed. Op een prettige manier wees hij partijen op noodzakelijke verbeteringen. 

De toegevoegde waarde van Herman is dus evident, maar het is vooral ook heel fijn werken met hem. Secuur en veeleisend, kritisch maar ook flexibel, gevoel voor humor en heel plezierig in de omgang met alle betrokken partijen.

We zouden Herman absoluut weer nemen voor een soortgelijk project en kunnen hem bij een ieder van harte aanbevelen.

Andere Projecten

Appartement Wilhelminastraat

Boerderij Amsterdam

The Valley

Appartement Amsterdam